#allemaalgoed

Zomertrainingen schaatstrainingsgroep Exerceo.

Deze zomertrainingen geven je een goede conditionele en technische basis voor het nieuwe winterseizoen.

De eerste inlineskate training op de skatebaan in Dodewaard start op dinsdag 30 april 2024 van 18.00 tot 19.00 uur voor de jeugd en van 19.15 tot 20.30 uur voor beginners en gevorderden.

De trainingen vinden daarna wekelijks plaats met als trainers Ab Koldenhof, Cor Fransen en Willem Stol.

De eerste bostraining start op zaterdag 4 mei 2024 van 8.00 tot 9.30 uur met als trainers Wim Romein, Ab Koldenhof, Pieter Meijer en Annet Ophof.

Deze eerste bostraining zal worden gehouden op de locatie Kwintelooijen, Oude Veensegrindweg 47, Rhenen. Verdere informatie over de wekelijkse locaties van de bostraining komen op de website te staan onder de rubriek “Evenementen”.

Wij gaan ervan uit dat de leden die vorig seizoen hebben deelgenomen aan de zomertrainingen (inlineskate- en of bostraining) dit seizoen ook weer mee doen. Hier wordt dan ook voor gefactureerd!

Alleen bij wijziging of nieuwe aanmelding voor skate- en bostrainingen dan je wijziging of aanmelding uiterlijk voor zaterdag 27 april 2024 per e-mail sturen naar: info@exerceo.nl.

Uiteraard zijn nieuwe- of belangstellende leden op bovengenoemde trainingen welkom! Kom eens kijken of deze trainingen je passen en kunnen enthousiasmeren om ook mee te gaan doen.

Als er nog vragen zijn, laat het dan ons weten. Meer informatie over Exerceo is te vinden via de website: https://www.exerceo.nl/

Met sportieve groet,

De trainers van het zomerseizoen

Ps. Bij deelname aan de inlineskate training is het verplicht een valhelm te dragen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.