#allemaalgoed

21 mei t/m 2 juli – Gratis proeftrainingen Volleybalvereniging DOVOL, Dodewaard

Speciaal voor de Route 66 campagne nodigt DOVOL iedereen uit om gratis deel te nemen aan een volleybaltraining. Deze proeftrainingen vinden elke dinsdagavond plaats tot en met 2 juli. De proeftraining is voor iedereen en de vereniging staat open voor nieuwe leden die de teams komen versterken. Echter is er momenteel geen jeugd- en/of damesteam om te faciliteren. Dit houdt in dat alleen mannen vanaf 16 jaar met enige volleybalervaring lid kunnen worden van de vereniging.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via: pm-dovol@hetnet.nl. DOVOL plant de ontvangst en plaatst deelnemers op het juiste niveau.

De proeftrainingen bieden een uitstekende kans om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het is om deel uit te maken van een van de gezelligste volleybalverenigingen in Neder-Betuwe. Alle activiteiten vinden plaats in Sporthal De Eng te Dodewaard.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.