#allemaalgoed

Bij voldoende animo start het succesvolle en multidisciplinaire beweegprogramma ‘(ge)Zin in Fit’ vanaf november 2023 in Kesteren.

Diëtistenpraktijk Eetstijl en de buurtsportcoaches van ‘Samen in beweging’ hebben enkele jaren geleden in opdracht van de gemeente Neder-Betuwe voor kinderen en hun ouders/verzorgers het programma ‘(ge)Zin in Fit’ ontwikkeld. De deelnemende kinderen krijgen begeleiding van o.a. een diëtiste, buurtsportcoach en jeugdverpleegkundige en indien nodig van een andere zorgprofessional.

Deelnemende kinderen werken in groepsverband twee keer in de week, acht maanden lang aan hun conditie, kracht, coördinatie, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Elke maand staat er een bepaalde sport centraal en de sportverenigingen uit de gemeente Neder-Betuwe zijn er zoveel mogelijk bij betrokken. Een diëtist geeft tijdens persoonlijke gesprekken en in groepsverband adviezen over gezond eten; thuis, op school, in het weekend of op een feestje. Het programma is bedoeld voor kinderen met overgewicht in de leeftijdsgroep van 6 t/m 12 jaar. De activiteiten vinden bij voldoende animo plaats op de volgende locatie: Dorpshuis Kesteren (gymzaal), Nedereindsestraat 27B, 4041 XE in Kesteren.

Meer weten of aanmelden? Neem contact op met diëtist Wilma Hooft via wilma@eetstijl.nl of via tel: 026-3390379.

Hieronder de flyer van het programma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.