Interventie Solve gestart!

Op dinsdag 12 september is de 10-weekse interventie ‘Solve’ van start gegaan in Opheusden. Bij Solve gaan we met Crossfit en kickboksen aan de slag. Misschien ga je hiermee meteen al uit je comfort zone of misschien heb je al vaker getraind. Het maakt niet uit, iedereen is welkom. De sfeer bij ons is positief, respectvol en we houden rekening met eventuele geloofsovertuigingen of wensen. Dat is belangrijk want iedereen moet zich veilig en prettig voelen. Solve is geen therapie maar door te sporten kunnen we veel oefenen met de dingen die je lastig vindt. Alles met de nodige humor, want lachen is gezond!

Ben je in de leeftijd van 12-18 jaar en woonachtig in de gemeente Neder-Betuwe? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Heb je weinig vertrouwen in de toekomst? Ben je onzeker geworden over jezelf? Heb je minder levenslust?

Dan dagen wij je uit om je aan te melden voor SOLVE. Je leven gaat erdoor veranderen.

Op dit moment zitten de groepen Solve Opheusden voor kalenderjaar 2023 vol. We zijn van plan om in 2024 nieuwe groepen op te starten. Aanmelden kan via de website van Solve24 of door een e-mail te sturen naar info@ gezondopeigenwijze.nl.

Klik hier voor meer info over Solve24

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.