#allemaalgoed

Join the club Kesteren!

Vind jouw favoriete (sport)vereniging in Kesteren. Zaterdag 28 oktober 2023 staat in het teken van Join the club! Kesteren.

Tijdens dit sportieve evenement pakken lokale sport- en beweegaanbieders uit Kesteren het podium om middels diverse gratis clinics hun jeugdaanbod te laten zien. De activiteiten zijn gericht op jeugd van 3 t/m 14 jaar maar iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Naast de gratis clinics is er aandacht voor een gezonde en veilige sportomgeving en krijgen alle bezoekers een goodiebag met informatie over de lokale sport- en beweegaanbieders. In de goodiebag zit ook informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur, ieder kind moet mee kunnen doen aan sport- en spel, ook als er thuis weinig financiële middelen zijn.

Laat je inspireren. Alle sportaanbieders centraal op één plek. Je kunt alle activiteiten gratis uitproberen. Meer info in de flyer hieronder!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.