#allemaalgoed

Vier zaterdagen wandelen in oktober “Fresh Air Walks 2023”.

Net als voorgaande jaren worden er nu ook in de maand oktober diverse Fresh Air Walks in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe georganiseerd. Was het in andere jaren puur op het Stoppen met roken gericht, dit jaar wordt het breder getrokken en is er de oproep aan alle inwoners om in beweging te komen. Dit alles onder de noemer; Samen in beweging. 

Zaterdag 7 oktober vond de eerste Fresh Air wandeling in Lienden plaats. Klokslag 10 uur vertrokken zo’n 25 wandelaars onder aanvoering van Juliën van der Slikke vanuit Healthclub Juliën Lienden voor een mooie wandeling van totaal 5,8 kilometer. Deze eerste Fresh Air Walk is het startsein van totaal vier wandelingen in de gemeente Buren en Neder-Betuwe.

Zaterdag 14 oktober staat er een mooie wandeling in Echteld en omgeving op de planning. Iets voor 10 uur verzamelen bij de Bonenkamp in Echteld (Stationsweg 31). De routes zijn altijd tussen de 5 en 7 km en voeren langs de mooiste plekken in de Betuwe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.