#allemaalgoed

Opening Beweeg & Beleef Route in Willemspolder IJzendoorn.

Op zaterdag 28 oktober organiseert Dekker Groep samen met QR-FIT de opening van het eerste deel van de Beweeg & Beleef Route in IJzendoorn. Verzamelen om 14:00 uur op de parkeerplaats van Dekker Groep. Tijdens het laagdrempelige event wordt er onder begeleiding van een QR-FIT coach de route gelopen. Deelname is geheel gratis.

De Beweeg & Beleef Route maakt het mogelijk om in de buitenlucht in beweging te komen. Na het scannen van de QR code zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag heb je een unieke workout.

Wil je dit ook zelf ervaren? Kom dan naar het event op 28 oktober! Download vooraf de QR-FIT app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op drie fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem gerust vrienden en familie mee!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.