sporten voor gehandicapten

Home » Meer bewegen » Sporten voor gehandicapten

Sporten voor gehandicapten

Ben je op zoek naar mogelijkheden om te sporten en bewegen in de gemeente Neder-Betuwe, maar merk je dat dit niet vanzelfsprekend is vanwege een handicap of een speciale behoefte? Geen zorgen, er zijn verschillende manieren om toch actief te blijven en te genieten van sport en beweging!

We begrijpen dat sporten en bewegen niet voor iedereen op dezelfde manier mogelijk is, maar we geloven dat iedereen de kans verdient om te genieten van de voordelen van een actieve leefstijl. Daarom hebben we een divers aanbod verzameld van sportclubs, verenigingen en initiatieven die aangepaste sportmogelijkheden voor gehandicapten bieden.

Gerbert van Bemmel is het lokaal aanspreekpunt aangepast sporten in de gemeente Neder-Betuwe en Buren. Wij kijken graag mee wat er mogelijk is, waar de behoefte is en/of kleine aanpassingen bij regulier beweegaanbod mogelijk zijn. Er is al een divers aanbod betreft het sporten voor gehandicapten in de gemeente Neder-Betuwe/Buren

Kijk hiervoor op: Uniek sporten Neder-Betuwe
Kijk hierop op: Uniek sporten Buren

Onder andere: Samen is Leuker, Special Judo, Kans Voetbal, Bewell, Zitvolleybal, stal Ziggy.

Heeft u een wens/vraag over het uniek beweegaanbod dan kunt u contact opnemen met:
Buurtsportcoach: Gerbert van Bemmel
Tel: 0617513411
Email: gerbertvanbemmel@gmail.com

Sporten voor gehandicapten

Kom in actie!

Meer bewegen is gezond. Je voelt je fitter, slaapt beter en verbetert je conditie En meer bewegen, kan op ontelbare manieren, dus laat je niet tegenhouden door een beperking of handicap.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.