#allemaalgoed

De Beweeg & Beleefroute in de Willemspolder in IJzendoorn is geopend!

Zaterdagmiddag 28 oktober jl. is de Beweeg & Beleefroute officieel geopend. Wethouder Herma van Dijkhuizen, het IJzendoornse shorttrack talent Stan Rijksen en kinderen van BeWell hebben deze handeling voor hun rekening genomen. Samen met zo’n 50 andere deelnemers is de gehele route met veel plezier doorlopen.

De Beweeg & Beleef Route maakt het mogelijk om in de buitenlucht in beweging te komen. Na het scannen van de QR code zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag heb je een unieke work-out. Naast bewegen kunt u ook de Willemspolder beleven: via een andere QR code kunt u informatie lezen over de natuur en cultuur in het gebied. Download de QR-FIT app via Download de App – QR-FIT om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op drie fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem gerust vrienden en familie mee! 

Meer weten over alle ontwikkelingen in de Willemspolder? Kijk eens op: https://willemspolder.nl/nieuws-willemspolder/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.