Home » Voor wie? » Supermarkten

Supermarkten

Supermarkten spelen een cruciale rol bij het bevorderen van een gezonde leefstijl. Daarom zijn zij een belangrijke partner voor Gezond op eigen wijze. Als supermarkten actief meewerken aan het aanbieden en promoten van gezonde voedingskeuzes, kunnen zij een positieve invloed hebben op de gezondheid van de gemeente Neder Betuwe.

Door zich aan te sluiten bij Gezond op eigen wijze kunnen supermarkten deelnemen aan campagnes en initiatieven die gericht zijn op het bevorderen van gezonde voeding. Dit kan door onder andere het promoten van verse groenten en fruit, het bieden van gezonde recepten en andere acties.

Door zich aan te sluiten bij Gezond op eigen wijze laten supermarkten zien dat zij zich actief inzetten voor de gezondheid van hun klanten en de gemeente als geheel. Samen kunnen we werken aan een gezondere toekomst.

Supermarkten kunnen deelnemen aan de ‘Gezonde lunchtrommel’ campagne. Meer informatie over deze campagne lees je hier. Ontdek hoe supermarkten en scholen samenwerken om bewustzijn te creëren over gezonde voeding en het belang ervan voor basisschoolkinderen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.