Home » Activiteiten

Activiteiten/doe mee

Wil jij meedoen aan activiteiten die bijdragen aan een gezonde leefstijl? Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende activiteiten.

Daarnaast bieden we informatie over waar je kunt kijken voor andere activiteiten en initiatieven in de gemeente op het gebied van gezonde leefstijl. We hebben links naar lokale organisaties en partners die activiteiten organiseren op het gebied van gezonde voeding, sport, bewegen en mentale gezondheid. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van interessante mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten die passen bij jouw interesses.

Bekijk het beweegaanbod voor peuters, jeugd, jongeren, senioren, mensen met een beperking of bewegen in de buitenruimte.

Activiteit organiseren

Wil je zelf een activiteit organiseren die aansluit bij de doelstellingen van Gezond op eigen wijze, dan kun je in aanmerking komen voor financiële ondersteuning.  Je kan budget aanvragen via het uitvoeringsbudget Lokaal Akkoord. Dit stelt je in staat om jouw gezonde ideeën om te zetten in werkelijkheid en nog meer mensen te betrekken bij een gezonde leefstijl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.