Home » Route 66

Route 66

Op deze pagina kan je jouw sport- of beweegaanbod aanmelden om van 18 mei tot en met 22 juli gratis mee te doen aan onze nieuwe campagne: Route 66. Door je aan te melden kan je jouw (beweeg)aanbod promoten en bijdragen aan een gezonder Neder-Betuwe.

Bewegen is, voor zowel jong als oud, belangrijk om gezond te blijven. Of je nu sport bij een sportclub of een ontspannen wandeling maakt over één van de prachtige klompenpaden, het is #allemaalgoed. Helaas zijn er veel mensen die niet genoeg bewegen, en daar willen wij graag verandering in brengen.

Aanmelden sport- of beweegaanbod

Als sport- of beweegaanbieder kan je met deze campagne meer bekendheid creëren, mensen aanmoedigen om meer te gaan bewegen en nieuwe leden werven. Dit geldt natuurlijk ook voor kleinere initiatieven, zoals een wandelclubje. Dit kun je doen door aanbiedingen, evenementen en/of open dagen te organiseren tijdens Route 66. Zeker de moeite waard dus! 

Zo ziet de campagne eruit

Route 66 brochure

Alle inwoners van Neder-Betuwe ontvangen een brochure op de deurmat. In deze brochure staat een overzicht van het sport- en beweegaanbod, de aanbiedingen bij sport- en beweegaanbieders, evenementen en open dagen tijdens de Route 66.

Ook willen we inwoners inspireren met verhalen van beweeghelden uit Neder-Betuwe. Dit zijn geen kampioenen in traditionele zin, maar mensen met authentieke verhalen. Mensen die op hun eigen wijze vol enthousiasme bewegen, zich inzetten voor hun club of anderen motiveren om samen in beweging te komen.

Let op: Beweegaanbod en evenementen aangemeld t/m 26 april wordt opgenomen in de brochure. Latere aanmeldingen worden alleen meegenomen op de website en sociale media.

Beweegaanbod op de website

Om een activiteit op maat te vinden, kunnen inwoners binnenkort het aanbod op onze website vinden en filteren op basis van hun behoeften.

Er is beweegaanbod beschikbaar voor alle leeftijden, alle doelen en in elk dorp van Neder-Betuwe.

Sociale media

Via sociale media, onze website en de brochure kunnen inwoners zien wanneer evenementen en open dagen plaatsvinden tijdens de Route 66 periode.

Doelenkaart

Naast de brochure ontvangen inwoners een doelenkaart waarop ze de nieuwe gezonde gewoonte per dag af kunnen vinken.

De voordelen van zelf gratis aanmelden

Alle sport- en beweegaanbieders in Neder-Betuwe komen automatisch in de Route 66-brochure en op de website, maar zelf gratis aanmelden heeft vele voordelen! Die voordelen hebben we even voor je op een rijtje gezet:

  • Als je je aanmeldt kunnen wij in de brochure een completer beeld creëren van je aanbod.
  • Wil jij een actie of korting geven tijdens de campagneperiode om zo jouw organisatie te promoten? Of wil je een evenement of open dag organiseren tijdens de campagneperiode? Het is #allemaalgoed. Geef ook dit aan ons door bij je aanmelding en we verwerken het in de brochure en op de website van Gezond op eigen wijze.
  • Door je aan te melden ontvang je alle tools om Route 66 te promoten. Zo kan je ons helpen de campagne actief te verspreiden, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Aanmelden Route 66

Vul het formulier hiernaast in en dan zorgen wij dat jouw sport- en beweegaanbod gepromoot wordt tijdens de campagneperiode van Route 66.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.