Home » Over ons » Partner worden?

Partner worden?

Als partner ben jij een actieve deelnemer die meedenkt en/of zich inzet voor een gezondere gemeente Neder-Betuwe op het gebied van voeding, sport & bewegen, en mentale gezondheid. Samen vormen we een krachtige eenheid en streven we naar een gemeente waarin iedereen de kans krijgt om op zijn of haar eigen manier een gezonder leven te leiden.

Als je je wilt verbinden aan Gezond op eigen wijze vanwege een eigen actie, bewondering voor het initiatief of omdat je je aansluit bij de doelstellingen, dan kun je partner worden en gebruikmaken van een aantal voordelen. Bovendien is het gratis om partner te worden.

  • Jouw initiatieven en inspanningen krijgen steun en worden verspreid, waardoor je een grotere impact kunt maken.
  • Je krijgt de gelegenheid om deel te nemen aan onze jaarlijkse bijeenkomst, waar we ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en nieuwe ideeën opdoen.
  • Er zijn financiële mogelijkheden beschikbaar om jouw initiatieven te ondersteunen en te stimuleren.
  • Je krijgt toegang tot een waardevol netwerk van enthousiaste partners, waarmee je kennis kunt delen en samenwerkingen kunt aangaan.
  • Gezond op eigen wijze fungeert als een gedeeld platform waarop we samen onze krachten bundelen voor een gezondere gemeente.
  • We bieden promotie via onze sociale media, website en nieuwsbrief, waardoor jouw initiatieven een breder publiek bereiken.
  • Als partner heb je de mogelijkheid om directe input te leveren voor nieuwe campagnes en gezondheidsinitiatieven.

Wanneer valt mijn actie onder
Gezond op eigen wijze?

Nieuwsgierig of je als partner wilt aansluiten en/of jouw actie aansluit bij Gezond op eigen wijze? Dan kunnen de volgende indicatoren je daarbij helpen.

Het verbetert de gezondheid van inwoners van Neder-Betuwe door gezonde voeding, beweging en het bevorderen van mentale gezondheid.

Brengt inwoners van Neder-Betuwe samen rondom gezonde leefstijl en motiveert samenwerking voor een gezondere gemeente.

De actie stimuleert, motiveert
en helpt mensen om actief keuzes te maken voor een betere, fittere of gezondere leefstijl.

Word partner!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verdere stappen te bespreken.

Aangesloten partners

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.