Home » Over ons

Over ons

Gezond zijn, dat willen we allemaal. Gelukkig kunnen we daar zelf veel aan doen. Door gezonde keuzes te maken die passend en haalbaar zijn en zo een gezonde leefstijl aan te nemen. Dit is waar ‘Gezond op eigen wijze’ voor staat.

Onder deze naam gaan we aan de slag in Neder-Betuwe om inwoners, van jong tot oud, te ondersteunen gezonde keuzes te maken. Ook het Lokaal Akkoord valt onder deze aanpak. Samen met schoolbestuurders, ondernemers, zorg- of welzijnsprofessionals, (sport)verenigingen, organisaties én inwoners kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat Neder-Betuwe gezonder wordt.

Leuke, gezonde acties vallen onder de gezamenlijke noemer Gezond op eigen wijze en bereiken zo de inwoners. Zij kiezen zelf op welke manier ze gezonder willen leven. Door gezonder te eten bijvoorbeeld, door meer te bewegen of door te werken aan hun mentale gezondheid. Voor Gezond op eigen wijze is het #allemaalgoed.

Gezond op eigen wijze is er voor iedereen!

Of je nu een inwoner bent, een school, (sport)vereniging, zorg- en welzijnsprofessional, supermarkt of ondernemer, wij bieden informatie, inspiratie en ondersteuning op het gebied van gezonde voeding, sport en bewegen, en mentale gezondheid.

Zo begin je met een gezondere leefstijl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.