Home » Over ons » Onze doelen

Onze doelen

Gezond op eigen wijze heeft één belangrijk doel voor ogen: het gezonder maken van onze inwoners. Hiervoor richten we ons op drie belangrijke pijlers: gezonde voeding, sport en bewegen, en mentale gezondheid.

Het draait allemaal om het maken van keuzes. Onder het motto #allemaalgoed begrijpen we dat niet iedereen dezelfde motivatie heeft of dezelfde middelen tot zijn beschikking heeft. Of je nu een appel eet of een banaan, of je ervoor kiest om te wandelen of te fietsen, het belangrijkste is dat je stappen zet binnen jouw mogelijkheden.

De website van Gezond op eigen wijze is jouw bron van informatie en inspiratie om deze stappen te kunnen zetten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om op jouw eigen wijze aan een gezondere leefstijl te werken. Of je nu op zoek bent naar gezonde recepten, lokale sportverenigingen, ontspanningstechnieken of ondersteuning op het gebied van mentale gezondheid, je vindt het allemaal op onze website.

Kom in actie!

Onder de naam Gezond op eigen wijze bundelen we onze krachten om een gezondere toekomst te realiseren. Of je nu al een gezonde leefstijl hebt of net begint, jouw inzet en motivatie zijn waardevol. Laten we samen kleine veranderingen maken die een groot verschil zullen maken voor ons allemaal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.