#allemaalgoed

Dank ondernemers, voor de ijsbaan in Opheusden!

Sinds enkele jaren is de tijdelijke ijsbaan rondom de feestdagen een daverend succes in de gemeente Neder-Betuwe. In 2022 lag de tijdelijke ijsbaan met groot succes in de dorpskern Kesteren. Dit jaar (2023) is gekozen om de ijsbaan in Opheusden neer te leggen. Ondernemers Vereniging Opheusden is de drijvende kracht achter de ijsbaan in Opheusden.

IJspret voor honderden kinderen op het (gras)veld voor het gemeentehuis! Dankzij een fantastische prestatie van ondernemers uit Opheusden en omstreken. Wat een energie hebben zij hierin gestoken. De enorme voorbereiding, de inzet om de baan in schaatsconditie te houden en, niet te vergeten, samen het geld voor deze ijsbaan bijeenbrengen zodat de jeugd kan schaatsen. Op een baan die ook nog eens duurzaam is, want een groot deel van de energie komt van de zonnepanelen die ernaast op het veld staan.

In de week voor de kerstvakantie konden ook de scholen uit Opheusden en Dodewaard schaatsen op de ijsbaan. De komende weken is het kerstvakantie en kan iedereen er terecht, want de baan ligt er nog tot 6 januari 2024. Mooi is ook dat kinderen uit gezinnen met een kleinere portemonnee er terecht kunnen. Aan alles is gedacht.

Dank ondernemers, voor dit prachtige evenement waar jullie onder leiding van Ton Keuken en ijsmeester André van de Pol samen de schouders onder hebben gezet.

Hopelijk volgend jaar weer een ijsbaan in één van de dorpskernen binnen de gemeente Neder-Betuwe!

Meer informatie over de ijsbaan in Opheusden:
tonkeuken@gmail.comMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.