#allemaalgoed

Geslaagde 1ste partnerbijeenkomst Gezond op eigen wijze!

Op donderdag 29 februari jl. vond op locatie van Communicatieregisseurs in Dodewaard de eerste partnerbijeenkomst van Gezond op eigen wijze plaats. Met zo’n 40 betrokken partners kan deze 1ste partnerbijeenkomst als ‘geslaagd’ worden bestempeld.

De bijeenkomst ging rond de klok van 17.30 uur van start met een gezond buffet (salade, broodjes en soep) van Bor Catering uit Opheusden. Rond 18.30 uur werd het buffet beëindigd en heette René van Eck van Communicatieregisseus iedereen van harte welkom. René gaf het woord over aan Julie Jansen die de rol van dagvoorzitter voor haar rekening nam. Het programma was als volgt:

Joris Maier: terugblik Gezond op eigen wijze 2023
Julie Jansen: vooruitblik Gezond op eigen wijze 2024 en nieuwe (beweeg)campagne ‘route 66’
Kees de Jongh: praktijkvoorbeeld van tennisvereniging De Kersenplukkers uit Kesteren
Julie Jansen: input verzamelen voor nieuwe (beweeg)campagne ‘route 66’
Julie Jansen: afsluiting en mogelijkheid tot napraten/netwerken

Rond 20.00 uur was het plenaire gedeelte ten einde en was er ruimte om onder het genot van een (gezond) drankje na te praten, te netwerken of een gezonde smoothie te fietsen op de smootiefiets. Bij het naar huis gaan kregen alle deelnemers van deze avond een mooie ‘Gezond op eigen wijze!’ broodtrommel mee naar huis.

Er kan teruggekeken worden op een geslaagde 1ste partnerbijeenkomst. De opkomst was gevarieerd en goed te noemen. Partners voelen zich betrokken en zijn enthousiaist over de komende (beweeg)campagne ‘route 66’. Komende tijde wordt de campagne door Communicatieregisseurs verder ontwikkeld, partners worden actief betrokken en op de hoogte gehouden

Meer informatie en ontwikkelingen rondom de (beweeg)campagne ‘route 66’ is te vinden via: https://gezondopeigenwijze.nl/#

Interesse om partner te worden van Gezond op eigen wijze! https://gezondopeigenwijze.nl/over-ons/partner-worden/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.