#allemaalgoed

Het programma ‘Doortrappen’ en korting op een fietshelm!

Fietsen zorgt ervoor dat senioren langer gezond, sociaal en zelfredzaam blijven. Tegelijkertijd zijn ouderen ook kwetsbaar in het verkeer. Het programma Doortrappen, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk veilig kunnen blijven fietsen, oftewel ´veiliger fietsen tot je 100ste´. De coördinatie van Doortrappen ligt bij het ministerie en het programma wordt uitgevoerd door de provincies en gemeenten met medewerking van partners als VVN, VeiligheidNL, BOVAG, Fietsersbond en vele anderen.

Fietshelmkortingactie Gelderland
Fietsen is leuk en het helpt je ook nog eens om langer gezond, sociaal actief én zelfredzaam te blijven. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven doen! Provincie Gelderland vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen. Om die reden organiseert de provincie een fietshelm kortingsactie. De actie loopt van 10 april en t/m 31 augustus 2024. Wie in de actieperiode een goedgekeurde fietshelm koopt, ontvangt 25 euro korting op de fietshelm.

Informatie voor geïnteresseerde kopers
Als oudere fietser in provincie Gelderland kunt u gebruik maken van de actie. Door bij een fietsenwinkel een kortingsbon in te vullen, heeft u recht op 25 euro korting op de aanschafwaarde van een goedgekeurde helm. De kortingsbon is verkrijgbaar bij alle deelnemende fietsenwinkels. De korting wordt gelijk verrekend. De bon kan ook bij een andere winkel ingeleverd worden (als die winkel dat wil). We richten ons met deze actie op de fietser van 55 jaar en ouder.

Deelnemende fietsenwinkels in de gemeente Neder-Betuwe
In de gemeente Neder-Betuwe doen in ieder geval drie fietsenwinkels mee aan de ‘fietshelmkortingactie’. In deze winkels ontvangt u € 25,- korting op een fietshelm.

– Heino van Ommeren tweewielers in Dodewaard (Bonegraafseweg 6)
– Dikkenberg tweewielers (Kerklaan 2)
– Van Arkelen tweewielers (Achterdorp 6)

Download kortingsbon ‘fietshelmkortingactie’: https://ideate.nl/wp-content/uploads/2024/03/Kortingsbon-A4-Fietshelmactie-Gelderland-2024.pdf

Zie de volgende link voor alle deelnemende fietsenwinkels in de Provincie Gelderland: https://ideate.nl/wp-content/uploads/2024/05/Deelnemende-Fietsenwinkels-2024-13-5-2024.pdf

Meer weten over het programma ‘Doortrappen’? https://doortrappen.nl/default.aspx

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.