#allemaalgoed

In december ligt de (tijdelijke) ijsbaan weer in Opheusden!

Sinds enkele jaren is de tijdelijke ijsbaan rondom de feestdagen een daverend succes in de gemeente Neder-Betuwe. In 2022 lag de tijdelijke ijsbaan met groot succes in de dorpskern Kesteren. Dit jaar (2023) is gekozen om de ijsbaan in Opheusden neer te leggen. Ondernemers Vereniging Opheusden is de drijvende kracht achter de ijsbaan in Opheusden.

De gemeente Neder-Betuwe heeft de vergunning voor de tijdelijke ijsbaan + horecaplein inmiddels afgegeven en daarmee kunnen de plannen en invulling verder vormgegeven worden. De tijdelijke ijsbaan zal in de periode van 15 december 2023 t/m 6 januari 2024 op het grasveld bij het gemeentehuis in Opheusden neergelegd worden. De laatste keer dat de tijdelijke ijsbaan in Opheusden lag, was in het jaar 2018.

De ijsbaan biedt volop plezier voor jong en oud uit Opheusden en omliggende dorpen. Schaatsen is een leuke en gezonde activiteit om aan je dagelijkse beweging te werken. De organisatie van de ijsbaan werkt aan een plan om zoveel mogelijk inwoners, scholen, bedrijven en verenigingen etc. te kunnen laten genieten van de ijsbaan in Opheusden.

IJsbaan Opheusden zoekt van 15 december tot en met 6 januari vrijwilligers voor het uitgeven van schaatsen. Shifts van 2 uur naar keuze, die in overleg worden ingeroosterd.
Verenigingen kunnen zich ook opgeven, Hiervoor is een kleine vergoeding mogelijk.
Interesse? Stuur een e-mail naar: tonkeuken@gmail.com

Meer informatie over Ondernemers Vereniging Opheusden:
https://www.ov-opheusden.nl/

Facebookpagina IJsbaan Opheusden:
https://www.facebook.com/IJsbaanOpheusden


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.