#allemaalgoed

Jeugdtrainers van sv DFS behalen met uitvoeringsbudget uit het Lokaal Akkoord Gezond op eigen wijze een KNVB diploma’s.


In oktober 2023 zijn vijf sv DFS-jeugdtrainers gestart met de cursus KNVB Voetbalcoach 1 Pupillen. Dit samen met nog zeven collega jeugdtrainers van Uchta, Dodewaard, Musketiers, RKTVC, Eendracht Mook en SDOO. De cursus vond plaats bij sv DFS onder leiding van KNVB docent Fred van Lent uit Bennekom.

Sv DFS en Gezond op eigen wijze feliciteert jeugdtrainers Mandy Timmer (JO7), Gert van Eldik (JO12-1), Marco Riry en Robert Huiberts (JO10-1) en Niek Botden (JO10-2) en natuurlijk ook de overige jeugdtrainers met het behalen van het felbegeerde diploma!

Daarnaast bedankt sv DFS het Lokaal Akkoord Gezond op eigen wijze voor de toegekende subsidie en natuurlijk de vele jeugdteams van sv DFS die in de cursus hebben meegedraaid!


Ook interesse in een financiële bijdrage uit Lokaal Akkoord Gezond op eigen wijze?https://gezondopeigenwijze.nl/over-ons/uitvoeringsbudget-lokaal-akkoord/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.