#allemaalgoed

Kans Voetbal ontvangt cheque van
€ 2.500,- voor realisatie kunstgrasveld!

Zaterdag 9 december trainde Kans Voetbal met een groep van inmiddels 15 kinderen binnen in de gymzaal in Echteld. Hoewel de (buiten)temperatuur prima was, liet het grasveld op thuisbasis de Bonenkamp in Echteld het voetballen niet toe. Modder, molshopen en oneffenheden zorgen voor onveilige situaties voor de kinderen. De wens van een veilig en altijd bespeelbaar kunstgrasveld wordt groter en groter!

Voor realisatie van een basic kunstgrasveld heeft Kans Voetbal minimaal € 20.000,- nodig.
Om dit bedrag bijeen te brengen is Kans Voetbal eind oktober 2023 jl. een doneer & wervingsactie gestart. Kans Voetbal is partner van Gezond op eigen wijze! en dat is extra bekrachtigd met een mooie gift. Namens Gezond op eigen wijze heeft Joris Maier zaterdag 9 december jl. een cheque van € 2.500,- overhandigd vanuit het lokaal sport- en beweegakkoord aan Kans Voetbal.

Kans Voetbal is een initiatief van Bert Romein en richt zich uitsluitend op kinderen met een beperking. Dit onder het credo iedereen doet mee en niemand staat buitenspel. Inmiddels leven 15 kinderen zich uit bij Kans Voetbal. Dit onder intensieve en toegewijde begeleiding van geschoolde vrijwilligers en in een veilige omgeving.

Met deze gift van Gezond op eigen wijze heeft Kans Voetbal het streefbedrag ruimschoots binnen. Inmiddels is in een tijdsbestek van 6 weken ruim € 26.000,- binnengehaald wat een geweldig resultaat is en waardoor een volledig ingericht kunstgrasveld gerealiseerd kan worden. Joris Maier prees Kans Voetbal om hun initiatief en benadrukte dat Kans Voetbal veel waardering en sympathie verdient. Bert Romein was zeer ingenomen met deze donatie en sprak namens alle kinderen en vrijwilligers een woord van dank.

Omroep Gelderland heeft zaterdag 9 december jl. een nieuwitem gefilmd. Via onderstaande link is het nieuwsitem te bekijken vanaf minuut 7.
https://www.gld.nl/tv/aflevering/gld-nieuws/242891

Meer informatie over Kans Voetbal:
https://www.kansvoetbal.nl/

Naar de donatiepagina:
https://www.doneeractie.nl/kunstgras-voor-kans-voetbal/-83647?fbclid=IwAR06vIhQyd2K225-BvX20uV5Mb7nivFw2AKoE3Pd0EBIz0o_eAoExUKq4Ks

Meer informatie het uitvoeringsbudget:
https://gezondopeigenwijze.nl/over-ons/uitvoeringsbudget-lokaal-akkoord/


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.