#allemaalgoed

Nationale Sportweek

Van 15 t/m 2 september zijn in het kader van de Nationale Sportweek 2023 in de gemeente Neder-Betuwe meerdere sportverenigingen met een eigen clubhuis bezocht. Bezocht zijn de sportverenigingen die zich na een oproep hiervoor hadden aangemeld.

Tijdens deze bezoeken stond een gezonde(re) en sociaal, veilige sportomgeving centraal. Naast informatiemateriaal over bv. NIX18, rookvrij, Kindpakket en TEAMFit kregen de bezochte clubs een kistje gevuld met gezond, vers fruit en een waterdispenser voor op de bar in de kantine aangeboden. Bij meerdere bezoeken was sprake van nuttige informatie-uitwisseling. De bezochte clubs worden zeer bedankt voor de gastvrije en hartelijke ontvangst. Tijdens de bezoeken was er uiteraard een fotomoment. Zie bijgaande collage. Meer weten over een gezonde(re) en sociaal, veilige sportomgeving? Neem contact op met sportverenigingscoach Johan van Kouterik via: sportloket@sportbureaubetuwe.nl of 06-53177893

Hieronder een leuke collage van de bezoeken aan de clubs in de gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.