Home » Partnerbijeenkomst

Jij maakt Neder-Betuwe gezonder, ook in 2024!

Kom naar de eerste (partner)bijeenkomst van Gezond op eigenwijze op donderdag 29 februari 2024. Na een succesvolle start in 2023, met de kick-off van Gezond op eigen wijze en de campagne ‘Gezonde lunchtrommel’, hebben we ook mooie plannen voor 2024, waar we je graag bij betrekken. Of je nu al partner van ons bent of dat je nieuw bent in ons netwerk, deze uitnodiging is voor jou! 

Meer informatie over de partnerbijeenkomst?

Aanmelden partnerbijeenkomst

Vul het formulier hiernaast in en dan zien we je op 29 februari!

Naam(Vereist)

We willen nog niet alles verklappen over de nieuwe campagne voor 2024, maar één ding kunnen we wel alvast delen. De campagne ‘Route 66’ draait om het aannemen van gezonde gewoontes in 66 dagen. Het doel is om inwoners van de gemeente kennis te laten maken met het diverse beweegaanbod in Neder-Betuwe en hen te enthousiasmeren om op eigen wijze meer te gaan bewegen. Hier hebben we jouw hulp bij nodig.

We blikken terug op de successen van Gezond op eigen wijze in 2023. Je krijgt informatie over de campagne ‘Route 66’ en er is ruimte om na te denken en ideeën te delen over hoe jij wellicht kan bijdragen aan deze campagne, of aan andere activiteiten onder de vlag van Gezond op eigen wijze. Want hoe je ook wilt bijdragen aan een gezond Neder-Betuwe, het is #allemaalgoed.

Alle (sport)verenigingen, organisaties, ondernemers, zorg- en welzijnsprofessionals, inwoners en vrijwilligers uit Neder-Betuwe die willen bijdragen aan een gezondere gemeente. We zijn ervan overtuigd dat iedereen op zijn eigen manier een waardevolle bijdrage kan leveren aan Gezond op eigen wijze, én vooral aan de aankomende campagne. Heb je collega’s of bekenden die zich ook in willen zetten voor een gezond Neder-Betuwe, bijvoorbeeld met de sport- en beweegactiviteiten die zij organiseren? Voel je dan vrij om deze uitnodiging naar hen door te zetten!

17.30 – 18.15: Inloop met een heerlijke gezonde maaltijd

18.15 – 18.45: Terugblik op Gezond op eigen wijze in 2023

18.45 – 19.30: Presentatie over de Campagne ‘Route 66’

19.30 – 19.40: Deel je ideeën en sluit je aan bij de campagne

19.40 – 20.30: Gezellige borrel en volop gelegenheid om te netwerken

Bij Communicatieregisseurs*
Edisonring 2
6669NB in Dodewaard

Meld je nu aan voor de partnerbijeenkomst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.