#allemaalgoed

QR-FIT route Kesteren geopend!

Op woensdagochtend 29 november jl. is met aanwezigheid van wethouder Herma van Dijkhuizen de QR-FIT route in Kesteren officieel geopend. De route in Kesteren is totaal 2,8 kilometer lang en er staan zeven palen met diverse oefeningen op de route.

Er kan teruggekeken worden op een mooie ochtend waarbij verschillende inwoners en organisaties kennis hebben gemaakt met de route en beweegoefeningen. Er was vertegenwoordinging vanuit o.a. de gemeente Neder-Betuwe, buurtsportcoaches, QR-FIT, de Schutse, Espalier en het Dorpshuis Kesteren.

De komende periode worden de QR-FIT routes onder de aandacht gehouden zodat zoveel mogelijk inwoners kennis kunnen maken met deze leuke en laagdrempelige manier van bewegen in de mooie Neder-Betuwe (buiten)omgeving. De QR-FIT route in Kesteren is in totaal de 4de route in de gemeente Neder-Betuwe. Naast Kesteren zijn er ook routes in IJzendoorn, Opheusden en Ochten. Op woensdagochtend 6 december wordt de QR-FIT route in Opheusden geopend. Verzamelen en vertrek om 10.00 uur vanaf fysiotherapie van Leeuwen.

Meer informatie over QR-FIT:
https://qr-fit.nl/

Download de QR-FIT app:
https://qr-fit.nl/download-de-app

Meer informatie over bewegen in de buitenruimte:
https://gezondopeigenwijze.nl/meer-bewegen/buiten-activiteiten/


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.