#allemaalgoed

QR-FIT route Opheusden enthousiast geopend!

Op woensdagochtend 6 december jl. is de QR-FIT route in Opheusden officieel geopend. De route in Kesteren is totaal 4,3 kilometer lang en er staan tien palen met diverse oefeningen op de route.

Lisa van Vliet van QR-FIT en buurtsportcoach Roy van Roekel hielpen geïnteresseerde inwoners met het installeren van de app en het scannen van de QR codes. Er kan teruggekeken worden op een gezellige sportieve ochtend in Opheusden. Dank aan Fitness en Fysiotherapie van Leeuwen Opheusden en Dodewaard voor het promoten en stimuleren van de QR-FIT route in Opheusden.

De QR-FIT route in Opheusden (Gemeente Neder-Betuwe)is totaal 4,3 km lang en bevat 10 paaltjes met QR codes met veelzijdige beweegoefeningen voor alle leeftijden en niveaus. Het gebruik van de app is gratis! We hopen dat veel inwoners gebruik gaan maken van deze leuke en laagdrempelige manier van bewegen in de buitenruimte.

De komende periode worden de QR-FIT routes onder de aandacht gehouden zodat zoveel mogelijk inwoners kennis kunnen maken met deze leuke en laagdrempelige manier van bewegen in de mooie Neder-Betuwe (buiten)omgeving. De QR-FIT route in Opheusden is in totaal de 4de route in de gemeente Neder-Betuwe. Naast Opheusden zijn er ook routes in IJzendoorn, Kesteren en Ochten.

Meer informatie over QR-FIT:
https://qr-fit.nl/

Download de QR-FIT app:
https://qr-fit.nl/download-de-app

Meer informatie over bewegen in de buitenruimte:
https://gezondopeigenwijze.nl/meer-bewegen/buiten-activiteiten/


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.