#allemaalgoed

RegioBank Kesteren leert kinderen financiële vaardigheden en omgaan met geld.

Op donderdag 7 maart jl. verzorgde een adviseur vanuit RegioBank Kesteren een gastles ‘Eurowijs’ aan leerlingen van basisschool Het Kompas in Kesteren. RegioBank Kesteren is partner van Gezond op eigen wijze! en heeft ‘financieel gezond’ hoog in het vaandel staan! Het is waardevol om kinderen op jonge leeftijd al kennis en vaardigheden mee te geven over het verantwoord omgaan met geld. Mensen met geldzorgen zitten vaak minder lekker in hun vel en ervaren soms gezondheidsklachten.

In de week van 7 maart zijn in het hele land gastlessen gegeven over omgaan met geld, verzorgd door “Bank voor de Klas”. De gastlessen werden verzorgd door medewerkers van 21 verschillende financiële instellingen, waaronder ook RegioBank Kesteren.

Kinderen leren omgaan met geld is heel waardevol, voor nu en in de toekomst. Leer jij je kind ook al financiële vaardigheden? Check Eurowijs voor handige tips! https://www.eurowijs.nl/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.