#allemaalgoed

Basisschoolleerlingen maken kennis met de sport ‘badminton’.

Op woensdag 15 november jl. vond met succes het jaarlijks terugkerende badmintontoernooi plaats. Organisatie lag in handen van Sportcommissie Neder-Betuwe en Badminton Club Opheusden. Verschillende basisscholen streden om de felbegeerde ‘beker’.

Het toernooi heeft veel kinderen kennis laten maken met de leuke racketsport ‘badminton’.
Het was mooi om te zien hoe fanatiek, sportief en vriendelijk de kinderen de wedstrijdjes tegen elkaar speelden. Organisatie lag in handen van Sportcommissie Neder-Betuwe en Badminton Club Opheusden. De lokale COOP supermarkt zorgde voor een gezond stuk fruit tussendoor.

Uiteindelijk ging groep 8 van openbare basisschool het Palet uit Opheusden er met de winst en felbegeerde beker vandoor.

Het badmintontoernooi is mede mogelijk gemaakt door wat financiële armslag vanuit het uitvoeringsbudget van Lokaal Akkoord Gezond op eigen wijze!

Meer weten over het Lokaal Akkoord en kansen vanuit het uitvoeringsbudget: https://gezondopeigenwijze.nl/over-ons/uitvoeringsbudget-lokaal-akkoord/

Meer weten over Sportcommissie Neder-Betuwe:
https://www.facebook.com/sportcommissienederbetuwe

Meer weten over Badminton Club Opheusden:
https://www.facebook.com/badmintonclubopheusden

Lid worden van een sportvereniging maar weinig financiële middelen? Neem contact op met Joris Maier via het e-mailadres: kindpakket@nederbetuwe.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.