#allemaalgoed

Walking football, gezelligheid en sportiviteit staat voorop!

Ieder jaar wordt er minimaal één walking football toernooi georganiseerd in de gemeente Neder-Betuwe en/of Buren. Inmiddels hebben alle Neder-Betuwse voetbalverenigingen een walking football team. Walking football is uitermate geschikt voor de wat oudere voetballiefhebbers en/of voetballers die wegens een blessure niet meer deel kunnen nemen aan regulier voetbal.

Wat een voetbalfeest vrijdagavond 23 september jl. in IJzendoorn.

Zeven lokale walking football teams gingen de sportieve strijd tegen elkaar aan. Uiteindelijk ging het team van Sv DFS Opheusden aan de haal met eindwinst en de felbegeerde ‘Betuwe Bikkels Bokaal’. Na de sportieve prestaties was er een gezellige derde helft. Dank aan buurtsportcoaches Roy van Roekel en Kevin van Olderen, de gastvrijheid van V.V. Uchta en alle deelnemende teams Sv DFS Opheusden, V.V. Uchta, V.V. Echteld, Voetbalvereniging Kesteren, Voetbalvereniging Dodewaard, vv BZS en Tsv Theole. Op naar het volgende toernooi!

Interesse in walking football? Stuur een e-mail naar info@gezondopeigenwijze.nl en we helpen u verder!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.