#allemaalgoed

Voetbalvereniging Dodewaard oraniseert met succes Dojewertse Bikkels toernooi!

Op vrijdagavond 17 november jl. stonden maarliefst acht verschillende walking football teams op ‘sportpark de Eng’ aan de start van het toernooi van de Dojewertse Bikkels. Om 18.00 uur klonk het startsein van de eerste wedstrijden en rond 20.30 uur werd het team van Theole Tiel als winnaar gefeliciteerd.

Na een verdiende warme douche verzamelde de teams zich in de kantine waar de teams en alle mensen die op welke manier dan ook een steentje hadden bijgedragen voor het slagen van het toernooi bedankt werden. Vervolgens was het tijd om te gaan genieten van een prima koud- en warm buffet. Tijdens het drinken van een drankje zijn de prijzen uitgereikt aan de nummers 1 t/m 3 een beker en voor de andere teams een aandenken met de tekst “Bedankt voor uw deelname”.

Alle deelnemende teams hebben ook een vaantje ontvangen van v.v.Dodewaard. Er kan teruggekeken worden op een geslaagd toernooi en is zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen.

Meer informatie over de Dojewertse Bikkels is te vinden via: https://www.vvdodewaard.nl/467/team-informatie/?sznid=9

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.