#allemaalgoed

Kesterense jeugd maakt kennis met lokaal sport- en beweegaanbod.

Zaterdagmiddag 28 oktober jl. heeft er een ‘Join the club!’ event in Kesteren plaatsgevonden. Eerder heeft er een soortgelijk event plaatsgevonden in Dodewaard en Ochten. Alleen Opheusden is nog niet aan de beurt geweest maar dat lijkt een kwestie van tijd!

Totaal hebben zo’n 80 kinderen uit Kesteren zaterdagmiddag 28 oktober jl. het ‘Join the club!’ event in Kesteren bezocht. De organisatie van het event lag in handen van de buurtsportcoach Kevin van Olderen en sportstudent Cato.

Kinderen konden de hele middag vrijblijvend kennismaken met het sport- en beweegaanbod van lokale aanbieders als: voetbalvereniging Kesteren, korfbalvereniging Kesteren, Gymnastiek en trunvereniging Kesteren (GTVK) en tennisvereniging de Kersenplukkers. Aan het einde van de middag kregen alle kinderen een goodiebag mee naar huis. In de goodiebag zit informatiemateriaal over de deelnemende clubs en hoe je lid kunt worden en informatie over o.a. het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Er kan teruggekeken worden op een gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is!
Meer informatie over ‘Join the club!’ kan opgevraagd worden bij buurtsportcoach Kevin van Olderen via: kevin@betuweinbeweging.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.