#allemaalgoed

Kick-off Gezond op eigen wijze

Op donderdag 13 juli vond de kick-off plaats van Gezond op eigen wijze in gemeente Neder-Betuwe. Het initiatief werd officieel gelanceerd tijdens een feestelijke kick-off meeting, waar wethouder Herma van Dijkhuizen samen met Joris Maier en René van Eck de aftrap gaf.

Gezond op eigen wijze is een initiatief vanuit gemeente Neder-Betuwe om inwoners, van jong tot oud, te stimuleren gezond bezig te zijn. Dat kan op verschillende manieren: door gezonder te eten, door meer te bewegen of door te werken aan de mentale gezondheid. De inwoners staan er niet alleen voor. Onder meer lokale ondernemers, schoolbesturen, zorg- of welzijnprofessionals, (sport)verenigingen en andere organisaties bundelen hun krachten en werken samen aan een nog gezonder Neder-Betuwe. Gezamenlijk zetten zij zich in om op een leuke en eigen wijze de gemeente gezonder te maken.

Gezond leven, kan op heel veel manieren. Terwijl de één graag de fiets pakt in plaats van de auto, eet de ander ’s middags een salade of werkt een middag in de tuin. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier en dat is #allemaalgoed. Gezond op eigen wijze wil mensen inspireren om bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl die bij hen past.

Tijdens de kick-off werd het initiatief toegelicht en werd de eerste campagne gepresenteerd. De aanwezigen kregen een voorproefje van wat er komen gaat. Het was een inspirerende bijeenkomst waarin (potentiële) partners elkaar ontmoetten en kennis maakten met het initiatief en de voordelen die het heeft voor hen, zoals toegang tot een waardevol netwerk van enthousiaste partners, financiële ondersteuning voor jouw initiatieven, directe input bij nieuwe campagnes en veel meer!  

Heb je de kick-off gemist en wil je ook bijdragen aan een gezondere gemeente? Geen zorgen! Ook jij kunt kosteloos partner worden van Gezond op eigen wijze en meewerken aan een gezonder Neder-Betuwe. Ook kun je jouw actie of activiteit aanmelden, zodat we samen de Neder-Betuwe een stukje gezonder maken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.