#allemaalgoed

De QR-FIT beweegroute in Ochten positief ontvangen door Ochtense inwoners!

Op woensdagochtend 22 november jl. was het gezellig druk in het dorpshuis in Ochten. Inwoners uit Ochten en omstreken kwamen niet alleen om hun stem uit te brengen voor de tweedekamerverkiezingen naar het dorpshuis maar ook voor een kop koffie en informatie over de nieuwe QR-FIT route in Ochten.

In Ochten is recent een QR-FIT route aangelegd. Het doel van de route is inwoners uit Ochten en omstreken in beweging te brengen en te houden. Dit alles in de mooie buitenruimte van Ochten. De route in Ochten is totaal 4,9 km lang en bevat een communicatiebord (totale route) en 10 verschillende QR-FIT palen met bordjes waar oefeningen gescand kunnen worden. De oefeningen zijn voor alle leeftijden, niveaus en rouleren contstant, waardoor je steeds nieuwe oefeningen te zien krijgt.

Na uitleg in het dorpshuis en installatie van de QR-FIT app op de smartphones zijn Lisa en Peer van QR-FIT, samen met buurtsportcoach Joris en een aantal enthousiaste inwoners een gedeelte van de route gaan wandelen en hebben tussendoor wat leuke en laagdrempelige oefeningen gedaan. Op deze manier werd niet alleen gewerkt aan de conditie maar ook aan kracht, balans en stabiliteit.

De inwoners die kennisgemaakt hebben met QR-FIT zijn enthousiast. De oproep is om zoveel mogelijk inwoners enthousiast te maken voor deze leuke, gratis en laagdrempelige manier van bewegen. Op zaterdag 28 oktober jl. is de beweeg- en beleefroute in de Willemspolder in IJzendoorn geopend, ook hier staan 7 QR- FIT palen met allerlei leuke oefeningen. Op woensdag 29 november en woensdag 6 december worden er QR-FIT routes in Kesteren en Opheusden geopend, iedereen is welkom!

Meer informatie over QR-FIT:
https://qr-fit.nl/

Download de QR-FIT app:
https://qr-fit.nl/download-de-app

Meer informatie over bewegen in de buitenruimte:
https://gezondopeigenwijze.nl/meer-bewegen/buiten-activiteiten/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.