#allemaalgoed

Heerlijke Fresh Air Walk in Echteld!

Op zaterdagochtend 14 oktober jl. was het de beurt aan Kans Voetbal in Echteld om een leuke Fresh Air Walk te organiseren. Om klokslag 10 uur stond er een bus klaar om alle wandelaars naar de haven in Ochten te brengen. Vanuit Ochten volgde een prachtige Betuwse wandeling van +/- 6km naar eindbestemming De Bonenkamp in Echteld.

Met een opkomst van +/- 70 wandelaars van jong tot oud was het een druk bezochte wandeling. De route van de wandeling voerde over dijken, boomgaarden en landwegen, kortom prachtig! Onderweg kon er een Kanzi appel geplukt worden in één van de mooie boomgaarden van Fruitbedrijf van Westreenen.

Net als voorgaande jaren worden in de maand oktober diverse Fresh Air Walks in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe georganiseerd. Was het in andere jaren puur op het Stoppen met roken gericht, dit jaar wordt het breder getrokken en is er de oproep aan alle inwoners om in beweging te komen. Dat is in Echteld zeker gelukt, we kijken nu al uit naar volgend jaar! Dank aan o.a. Kans Voetbal en Bert Romein voor de uitstekende organisatie en gastvrijheid.

Meer informatie over Kans Voetbal: https://www.kansvoetbal.nl/
Meer informatie over Stoptober: https://stoptober.nl/
Meer informatie over de Fresh Air Walks:https://gezondopeigenwijze.nl/activiteiten/fresh-air-walks-2023-stoptober/

Dank aan Petre Miuta Photography voor de prachtige foto’s.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.