#allemaalgoed

QR-FIT routes Neder-Betuwe in ontwikkeling

Momenteel wordt er gewerkt aan nieuwe QR-FIT routes in de dorpskernen Opheusden, Ochten, Kesteren en IJzendoorn. De route in IJzendoorn is klaar voor gebruik!

Op zaterdag 28 oktober organiseren Dekker Groep samen met QR-FIT de opening van het eerste deel van de Beweeg & Beleef Route in IJzendoorn. Verzamelen om 14:00 uur op de parkeerplaats van Dekker Groep. Tijdens het event wordt er samen met een QR-FIT coach de route lopen. Deelname is geheel gratis.

De Beweeg & Beleef Route maakt het mogelijk om in de buitenlucht in beweging te komen. Na het scannen van de QR code zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag heb je een unieke workout.

Wilt u dit ook zelf ervaren? Kom dan naar ons event op 28 oktober! Download vooraf de QR-FIT app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op drie fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem gerust vrienden en familie mee! Klik hier voor meer info over QR-FIT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar een overzicht van recente activiteiten en hoogtepunten, samen met een selectie van aankomende activiteiten die extra aandacht verdienen.